Sivut

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Ulkorakennuksen purkua ja uusia suunnitelmia

Torpassa alkaa pikkuhiljaa kaikki olla käyty remonttimielessä läpi. Nyt kolmen työntäyteisen vuoden jälkeen siirtyy katse  pihalla törröttävää röttelöön, jota myyjä nimitti saunaksi suihkulla.

 Ja kaikkea muuta - haiseva romuläjä!

 
 Eikä tälläkään kertaa päästy ilman niitä perinteisiä yllätyksiä, niinkuin vanhan rakennuksen remonteissa aina. Takaseinän mineriitit olivat alkaneet pullistella ja alla oli pelkkää lahoa. Mineriittilevyt oli naulattu kiinni seinään ilman mitään koolauksia, joten ei ole ilma kiertänyt alla. .Ilmeisesti muurahaiset olivat tykästyneet kosteaan lautaan ja tulos on myös sen mukainen.


 
 
 

 

Sisältä on jo vähän purettu paneelia katosta ja viety roinaa kaatopaikalle. Mutta hommia on kyllä runsaasti edessä.

Tänään sain purettua jonkin verran mineriittilevyjä sinne saakka mihin yletyin. Seuraavaksi täytyy tuoda tikkaat, jotta pääsen ihan katonrajaan irroitustöihin.

Mutta katsotaan mihin tässä projektissa edetään: Puretaan ja korjataan VAI puretaan kivijalkaan saakka ja rakennetaan uusi tilalle???



3 kommenttia:

  1. Voi mikä näky teitä odotti, huoooh !!
    Ootte te jaksaneet noin monta vuotta tehdä remonttia, ootte ahkeria.
    Mutta lopussa kiitos seisoo.....eikö se niin sanota :) ??

    VastaaPoista
  2. Onhan tillä ollut urakkaa! Muuten ihan samaa tässä mekin mietimme purkukuntoisen vajan kanssa. Kyllä siitä hyvää tuloo.

    VastaaPoista
  3. Tarkoitus on yrittää säilyttää rakennus, sillä se on niin lähellä naapurirajaa, että tuskin täysin uutta saisi siihen enää rakentaa. Sitäpaitsi vanhassa on tunnelmaa - vaikka työtä teettääkin. Lopussa katsotaan mitä siitä kehkeytyi Tuija!
    Onnea Jukka myös teille omaan projektiinne - onko teillä siitä kuvia, joista voisi ammentaa inspiraatiota - kun oma vaattaa olla väillä koetuksella.

    VastaaPoista