Sivut

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Keittiön remontointi jatkuu...

Keittiön korjaaminen on jatkunut hitaasti, mutta varmasti. Tässä siis tilanne josta aloitettiin. Älä välitä kuvien päivämääristä - niissä ei ole mitään järkeä.



Vanha keittiö 



Joulunaikaa tässä "vietetään" kattopaneelien maalaushommissa.





Jokapaikka täynnä jotain tarpeellista.





Puolipaneelien maalausta.




Lattia jouduttiin koolaamaan uudestaan ja vesipiste siirtyi oven toiselle puolelle.



Tälläistä löytyi keittiön ja eteisen lattian alta iso säkillinen.


Puulieden viereen tulee sähköliesi. Haluan saada ne joskus saman huuvan alle. Ajattelet varmasti, missä ns. keittiön tehokolmio - lieden, jääkaapin ja vesipisteen kultainen liitto! Tässä keittiössä sitä ei kyllä ole mahdollista toteuttaa.







Uusi vesipisteen paikka. Aiemmassa paikassa nurkkaus puuhellan vieressä oli todella epäkäytännöllinen. Halusin keittiötoiminnot kaikki samalle seinustalle, jotta sisääntultaessa näkymässä ei olisi heti uusia koneita ja laitteita, vaan ne keskittyisivät oviseinustalle "piiloon". 



Tähän tulee uusi "keittiö" eli vain alakaapisto, jossa tiskiallas, astianpesukone ja pöytätason alle myös jääkaappi. Ylös tulee jonkinlainen avohyllyrakennelma. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa hirsistä. Ne on ilmeisesti tuotu kierrätettyinä jostain muualta ja muusta rakennuksesta.
   

 Katto on nyt asennettu ja maalattu. Sähköjohtoja roikkuu edelleen siellä sun täällä. Koko sähköistys tehtiin uudelleen ja mahdollisimman paljon kulkemaan puolipaneelin alla. Oikealla näkyy eristystä, joka laitettiin puolipaneelien alle.
 


  Vinoon meni kuva ... mutta tälläisellä rakenteella mennään. 

  

 Jotain tolkkua jo havaittavissa tässä kaaoksessa. Puolipaneelin yläpuolella olevasta hirrestä näkee, että se on ilmeisesti joskus varistunut ulkoseinäpintana. Osattiin sitä kierrättää ennenkin - ehkä enemmänkin pakon sanelemana.


Vähän valmiimpaan taas.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti