Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Keittiö edistyy 2....

Minusta keittiön sydän täällä Erikasmäessä on ehdottomasti puuhella. Ihanaa on, kun elävä tuli lämmittää koko pienen torpan melko nopeasti jo parilla pesällisellä puita kohtuulämpimäksi pakkasellakin.
Myös vanhanaikainen pieni muutaman leivän paistoon soveltuva leivinuuni houkuttelee pitkään haudutettavien ruokien valmistukseen. Ehkä ensi jouluna torpassa tuoksuu joululaatikot ja kinkku. Ja jo sitä ennen kaalilaatikko ja kiusaukset uuniriisipuurosta puhumattakaan.

 Uunintausta on saanut valkoista laattaa pintaansa ns. roiskekorkeudelle saakka. Laattavalinta yrittää jäljitellä  1920-luvun keittiöistä saatua mielikuvaa, jossa kapeat ja korkeat laatat suojaavat takaseinää.

Pitihän sitä jo kokeilla, miltä harmaa maali näyttäisi myös keittiön lattiassa.

4 kommenttia:

  1. En malttaisi odottaa sitä joulua tuolla!! :) tai muutenkaan että päästäisiin sisustamaan ja syömään sitä uunipuuroa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea sisustamiseen liittyvää on jo kaikki aitat ja autotallit täynnä - odottavan aika on todella pitkää... mutta puuron valmistumista kyllä voisi jo nytkin kokeille =)

      Poista
  2. Mielenkiintoista seurata rempan edistymistä! Jäin jo heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja mukava kun saa jakaa tämän mukavan harrastuksen muiden kanssa. Tämä Erikasmäki on minun "hiekkalaatikkoni". Olen aina pitänyt maalaamisesta ym. jutuista ja nyt saan toteuttaa itseäni =) Pikkuhiljaa muutostyöt etenevät.

    VastaaPoista