Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2015

Vieraskammarista hälvenee oranssi...




Vieraskammari on melko matala tila ja siksi haluan sinne runsaasti selkeää yhtenäistä pintaa antamaan tilan tuntua. Lastulevyjen rakoja olen yrittänyt täyttää saumausaineella, jonka pitäisi toimia myös suurissa ja syvissä täytettävissä paikoissa niin sisällä kuin ulkonakin. Olen saanut neuvoja ettei koko touhu kannata, koska lastulevyt "elävät" kokoajan. Mutta toinen vaihtoehto olisi ollut repiä kaikki levyt pois ja tiedä millainen homma siitä olisi seurannut. Katsotaan miten torppari-muijan käy.

Nyt on melkein saatu koko huone käytyä läpi ja hiottu suurimpia saumauksia tasaisiksi.Ihan en taas malttanut odottaa ja tehdä työtä järkevässä järjestyksessä vaan hosuin ja kokeilin, miltä valkoinen pinta näyttäisi =)
Vielä ei pääse varsinaiseen loppusilausten tekoon lähimainkaan, vaan yritän kärsivällisesti tehdä hyvää jälkeä saumauksissa ja viimeistelyissä ettei myöhemmin sitten tarvitse katua.

 ENNEN...
JA  JÄLKEEN...


 ENNEN...
JA JÄLKEEN...

 
Huone on nyt yhteen kertaan pohjamaalattu, jotta saumauksien epätasaisuudet erottuisivat paremmin. Seuraavaksi saumaukset käydään läpi hienojakoisella pintasilotteella ja TAAS hiotaan ja maalataan ja sitten taas katsotaan kelpaako! On se oranssi sitkeässä - ei peity ihan hevin!

2 kommenttia:

  1. Tulee myöhässä tämä ehdotus, mutta pinkopahvilla saa yhtenäistä pintaa ja raot peittoon, ei tarvitse kitata ja hioa hullun lailla. Kelpaa seiniin ja kattoon-

    VastaaPoista
  2. Huomenta. Kiitos kommentistasi. Ei se ehdotus ole vieläkään "myöhässä". Viereinen pikkukammari kun odottaa vielä omaa vuoroaan ja jos pahalta näyttää voin edelleen muuttaa suunnitelmaa. Tässä projektissa kaikki neuvot otetaan kiitollisuudella vastaan =)

    VastaaPoista