Sivut

lauantai 17. syyskuuta 2016

Jättikurpitsan kanssa lauantai-illan huumaa...

Sain tosiaan ystävältä keltaisen jättikurpitsan. Siitä riittää moneksi ja tämän illan olen sitä käsitellyt.

Tuo noin 15-20kg järkäle saa ryhtyä mm. kurpitsankeiton ja kasvispihvien aineksiksi, puolukan ja omenan kaveriksi hilloon, kurpitsapikkelsiksi ja mitähän siitä vielä keksisi.

Vielä ei ole koko kaveri pilkottuna, joten huomenna jatkuu. Nyt on "iltavellin" aika eli nautitaan juustoisesta kurpitsasosekeitosta. Alkuperäinen ohje oli vähän turhan pliisu meidän makuun, joten tuunasin sitä mm. kanaliemellä ja chilillä. Nyt se on NAM!

Siemenet otin talteen ja kuivaan ne. Ehkä niistä saisi ensi keväälle idätyskelpoisia siemeniä seuraavalle satokaudelle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti